17. jun, 2016

Rekning brevlådor

VIKTIG INFO FRÅN POLISEN:

"

Ev rekning för inbrott, Mellansjövägen!

Skickar ut en varning om detta, med önskan om extra uppmärksamhet i ert område närmsta tiden, och OM någon vet något om detta som kan ge en naturlig förklaring så får ni gärna höra av er till polisen via 114 14 eller genom att maila till: registrator.stockhom@polisen.se. Sprid infon till era boenden på lämpligt sätt!

En person ringer polisen då han både den 14:e, 15:e och 16:e juni har sett olika bilar kontrollera brevlådor vid samma tidpunkt varje natt (klockan 02.20).  Bilen den 14:e juni var vit av äldre modell och bilen den 16:e juni var röd. Okänd färg på bilen den 15:e juni.

Den 14:e juni kontrollerade föraren till bilen alla brevlådor i radhuslängan. Bilen åkte även till en villa i närheten och kontrollerade brevlådan där. Vid kontroll av brevlådan i efterhand för att se om något brev eller någon tidning lagts dit så var brevlådan tom.

Den 15:e och 16:e juni verkade föraren endast kontrollera en eller två specifika brevlådor i radhuslängan.

"

Till saken hör att min dotter och hennes kompisar såg natten till fredag 10/6 en blå liten bil, typ golf/polo, som kollade i alla brevlådor i vårt område. Dom tältade på tomten. Så dom springer in till mig som efter koll på klockan, 02.20-02.30, konstaterar att det måste vara tidningsbudet. Dom tyckte dock att det var konstigt att dom tittade i ALLA brevlådor.

Jag tänker att det måste dom ha sett fel på, och tänker inte mer på det.

Det kan ju inte vara så smarta personer, för dom är inte tysta, dom smäller i alla brevlådor, det var det som gjorde att min dotter och hennes kompisar vaknade.

 

Håll uppsikt, fråga alla bilar som rör sig i området vad dom har för ärende. Ta reg.nr om ni blir misstänta och ring ALLTID 114 14. 

 

/ Karin Lundberg

Flintv 45