15. sep, 2014

Grannstödsförare

Hej alla kontaktpersoner, hoppas att några av er ser detta och kan hjälpa oss sprida informationen om detta nu idag!

Vi har för Huddinges del platser kvar att fylla på denna kurs som är nästa måndag 22/9 kl 13-16.

Det vi söker är främst förare som kan köra bilen under dagtid vardagar (eller vara bisittare om man saknar körkort), men vi har även vissa förare som ibland kör kvällspass så hör av dig även om det är intressant för dig!

Är du eller ngn av de boende i ditt område intresserad och vill veta mer innan ni tar ställning till om ni vill gå på kursen, så ring mig så svarar jag på frågor.

Sista anmälningsdag är egentligen idag, men så länge det finns platser kvar så fyller vi dem förstås gärna. Så för alla som ev vill anmäla sig från nu så är det i mån av plats! (Andra grannstödsföreningar i länet kan from i morgon få del av de 6 platser vi har kvar som från början var ”öronmärkta” Huddinge)

Jag bifogar även en broschyr med lite mer grundläggande info om föreningen Grannstöd Huddinge. Det finns även ett reportage om bilen i senaste numret av Vårt Huddinge, som kom ut i slutet av förra veckan! 

Varmt välkomna till den fantastiska verksamhet som bedrivs inom Grannstöd Huddinge – ett jättebra komplement till Grannsamverkan som ni ju alla har där ni bor! 

Vänligen / Anna S